Úvod > Turistické > Krajiny, v ktorých môžu byť zariadenia inReach regulované, zakázané alebo obmedzené

Krajiny, v ktorých môžu byť zariadenia inReach regulované, zakázané alebo obmedzené


OZNÁMENIE: Niektoré jurisdikcie regulujú alebo zakazujú používanie satelitných komunikačných zariadení. Je zodpovednosťou používateľa poznať a dodržiavať všetky príslušné zákony v jurisdikciách, kde sa má zariadenie inReach používať.

Zariadenia inReach pracujú v satelitnej sieti Iridium, ktorá poskytuje 100% globálne pokrytie. Niektoré krajiny však vyžadujú predchádzajúce povolenie na oprávnené použitie satelitného komunikačného zariadenia a niektoré krajiny zakázali používanie satelitných komunikačných zariadení. Okrem toho americké embargá zakazujú poskytovanie produktov a služieb satelitnej komunikácie v niektorých krajinách.

Nižšie uvedený zoznam poskytuje naše najnovšie znalosti o krajinách, ktoré môžu regulovať alebo zakázať používanie satelitného komunikátora alebo sú na zozname embarga USA:

Taliban ovládol Afganistan
Krymská oblasť Ukrajiny
Kuba
India
Irán
Severná Kórea
Mjanmarsko
Sudán
Sýria
Thajsko
Vietnam
Čína
Rusko - Ďalšie informácie o používaní inReach v Rusku nájdete v nasledujúcom súvisiacom článku: Používanie inReach v Rusku
Predpisy a zoznam uvedený vyššie sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

Je dôležité si skontrolovať obmedzenia týkajúce sa satelitných komunikátorov pre každú krajinu, kam cestujete, aby ste predišli problémom s používaním alebo prenášaním satelitného komunikačného zariadenia inReach. Váš cieľ cesty (krajina do ktorej cestujete) mohol nedávno zmeniť svoje zákony alebo zásady z rôznych dôvodov. Americké ministerstvo zahraničia má zoznam zahraničných veľvyslanectiev a konzulátov, ktoré môžete kontaktovať a získať ďalšie informácie.