Úvod > Ostatné > Čo môžem použiť na nabitie batérie môjho fitness zariadenia Garmin?

Čo môžem použiť na nabitie batérie môjho fitness zariadenia Garmin?

Keď potrebujete nabiť batériu svojho zariadenia Garmin, použite dostupný port USB na PC* alebo nástennú USB nabíjačku. Odporúčame vyhnúť sa lacným nabíjačkám iných značiek.

*POZNÁMKA: Porty USB počítača sa líšia vo výstupnom prúde , čo môže spôsobiť rôznú rýchlosť nabíjania batérie.

Môžem použiť zásuvkový adaptér z môjho telefónu?

Na nabíjanie vášho zariadenia Garmin možno použiť zásuvkový adaptér z mobilného telefónu.


Môžem s mojím zariadením Garmin používať rýchlonabíjačku?

Je možné použiť rýchlonabíjačku*, naše produkty ju však nepodporujú. Naše produkty neumožnia, aby nabíjačka prekročila štandardný USB nabíjací prúd.

*Môže sa stať, že nabíjačka s pomerne vysokým výkonom môže spôsobiť problémy s nabíjaním (napr. zariadenie sa nenabije na 100%).  V tomto prípade odporúčame, aby ste túto nabíjačku prestali použivať. 


A čo zásuvka, ktorá má USB nabíjacie porty?

Na nabíjanie zariadenia Garmin je možné použiť nabíjacie porty USB, ktoré sa nachádzajú v zásuvke v stene, ktorá bola profesionálne nainštalovaná. 


Čo môžem použiť na nabíjanie svojho zariadenia, keď cestujem do zahraničia?

Keď cestujete mimo vašej rodnej krajiny, odporúčame vám použiť port USB z počítača, pretože sieťové zásuvky sa môžu v jednotlivých krajinách líšiť. Ak hľadáte adaptér na zapojenie do elektrickej zásuvky, pri hľadaní adaptérov môžete použiť nasledujúce čísla dielov Garmin:


Mám obavy z prebitia môjho zariadenia

Logika nabíjania vo vašom zariadení Garmin zabraňuje jeho „prebitiu“. Po dosiahnutí plnej kapacity batérie sa nabíjačka vypne.

Ďalšie informácie o nabíjaní zariadenia nájdete v používateľskej príručke .


Mám úplne vybiť zariadenie Garmin pred jeho opätovným nabitím?

Lítium-iónová batéria použitá vo fitness a outdoor zariadeniach Garmin, ale aj cyklistických produktov, nie je potrebné pred opätovným nabíjaním vybíjať. Ak sa batéria pred opätovným nabitím vybije len čiastočne, nemá to žiadny vplyv na výkon.